Kiertue: Kymenlaakson piirihallituksen kokous

30.5.2014

Kymenlaakso koettu. Kiitos Kouvolalle mukavasta illasta! Kannatusta ja kannustusta tuli taas Keskusta oli muuten Kouvolan suurin puolue eurovaaleissa!

Lue lisää
Kiertue: Keski-Suomi käynnisti kenttäkierroksen

30.5.2014

Tiistaina varapuheenjohtajakisan kenttäkierros käynnistyi oikein kunnolla, kun vierailin Anu Vehviläisen kanssa Keski-Suomen Jyväskylässä. Tilaisuus oli oikein hyvä ja saimme kannustavaa palautetta. Toivottavasti tämäniltainen tilaisuus Kymeessä on yhtä antoisa.

Lue lisää
Blogi: Millä mielellä ehdolle?

30.5.2014

Keskustan varapuheenjohtajakilpailu käynnistyi toden teolla eurovaalien jälkeen. Ilmoittauduin itse mukaan jo hyvissä ajoin toukokuussa. Alkujaan en ollenkaan edes ajatellut lähteä varapuheenjohtajakilpailuun. Kun uutinen Riikka Pakarisen luopumisesta tuli, nousi mieleeni ensin muiden nuorkeskustalaisten nimiä, joiden kannattaisi pyrkiä puoluejohtoon.

Lue lisää
Blogi: Kampanjateemat tarkemmin - Uutta pitoa puolueeseen

30.5.2014

Tässä hieman tarkemmin teemoistani. Tarvitsemme huolenpitoa, puolenpitoa sekä yhteydenpirtoa ja ylläpitoa.

Lue lisää
Blogi: Elina Lappalaiset hyvät kysymykset - ja Katrin vastaukset

29.5.2014

Aktviininen keskustanuori ja eurovaaliehdokas Elina Lappalainen lähetti liudan tiukkoja, mutta hyviä kysymyksiä. Sain Elinalta luvan julkaista kysymykset vastauksineen. Lukekaapa alta monipuolinen kysymyksiä ja vastauksia -osio.

Lue lisää
Keskustan Peräpohjolan piiri: Katri Kulmuni varapuheenjohtajaksi

16.5.2014

Keskustan Peräpohjolan piirin hallitus tukee Katri Kulmunin valintaa puolueen varapuheenjohtajaksi. Peräpohjolasta on pitkän tauon jälkeen tarjolla puoluejohtoon henkilö, joka on monipuolisesti kielitaitoinen aatepoliitikko.

Lue lisää
Kiertue: Kemijärvi ja Lapin piirin piirikokous

10.5.2014

keräsi viikonvaihteessa reilut 70 osallistujaa.

Lue lisää

Katrista matkan varrella sanottua

Kiitos Katri kuluvan valtuustokauden hyvästä yhteistyöstä. On ollut helppo työskennellä rehdin, suoraselkäisen ja yhteistyökykyisen valtuuston puheenjohtajan kanssa. Toivon sinulle henkilönä menestystä tulevissa eduskuntavaaleissa ja vilpittömästi toivon sinun pääsevän Arkadianmäelle ajamaan Tornion ja lähialueen asioita. Olisi tosi mukava, että Torniollakin olisi oma valtiopäiväedustaja, kun Haaparannallakin on.