31.8.2019

Katri haluaa selvittää tavoittaako elinkeinoministeriön palvelut riittävästi suomalaiset yritykset kautta maan

Elinkeinoministeriön tehtävä on palvella suomalaista elinkeinoelämää ja yrityksiä. Auttaa heitä kansainvälistymään ja kasvamaan. On erittäin tärkeää, että yritykset saavat niitä palveluita, joita elinkeinominsteriö tarjoaa hyvin kautta maan. Selvityshenkilönä Tytti Määttä. 

Olen saanut paljon palautetta eilen liikkeelle laittamastani selvityksestä alueellisen läsnäolon ja monipaikkaisuuden lisäämisestä elinkeinoministeriössä. 

Elinkeinoministeriön tehtävä on palvella suomalaista elinkeinoelämää ja yrityksiä. Auttaa heitä kansainvälistymään ja kasvamaan. Yritykset pitävät huolen viennistämme ja sitä kautta koko kansantaloudestamme. On erittäin tärkeää, että yritykset saavat niitä palveluita, joita elinkeinominsteriö tarjoaa hyvin kautta maan.

Moderni työelämä on liikkuvaista ja monipaikkaista. Monissa työtehtävissä, jos on vain tietokone ja nopeat nettiyhteydet onnistuu työskentely melkein mistä vain. Haluan selvittää ihmisläheisestä näkökulmasta, miten elinkeinoministeriön yksiköt voisivat paremmin työssään huomioida monipaikkaisuuden ja etätyöskentelyn.

https://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tytti-maatta-selvittamaan-alueellista-lasnaoloa-ja-monipaikkaisuutta