Katrin Kynästä: Kirkolliskokouksen ja hiippakuntavaltuustojen vaalit

13.2.2020

Keskustalaisuuteen kuuluu vaikuttaminen yhteisissä asioissa ja kansankirkko on paikka, jossa myös monet keskustalaiset toimivat. Kirkon työalat ovat moninaiset ja vapaaehtoisten vastuunkannon merkitys on viime vuosina entisestään korostunut. Toivon valituille onnea, voimia ja menestystä tärkeisiin tehtäviin!

Lue lisää
Katrin Kynästä: Edellisen hallituksen dieselselvitys

13.2.2020

Keskusta haluaa jatkossakin tukea uusiutuvia kotimaisia polttoaineita, kuten biodieseliä ja biokaasua. Pyörien täytyy pysyä pyörimässä!

Lue lisää
Katrin kynästä: Kuntien tilanteen ja talouden vahvistaminen on vahvasti hallituksen agendalla

13.2.2020

Suomen ja suomalaisten pärjääminen edellyttää kuntien menestystä. Valtion ja kuntien välinen toimiva vuorovaikutus on välttämätöntä.

Lue lisää
Katrin Kynästä: Kierros Varsinais-Suomessa

10.2.2020

Liikennepuolella perusväylänpitoon tuli tämän vuoden alussa 300 miljoonan euron lisäpanostus. Tällä saadaan monta tienpätkää parempaan kuntoon.

Myös valtakunnallisesti tärkeimpiä raideyhteyksiä halutaan kehittää. Hallitus on sitoutunut vahvasti Turun tunnin junan, pääradan ja itäradan edistämiseen.

Lue lisää
Katrin kynästä: Saamelaisten kansallispäivä

6.2.2020

Toivon mitä parhainta menestystä saamelaisen kulttuurin ja eri saamen kielten vaalimiseksi tehtävälle työlle!

Lue lisää
Katrin Kynästä: Hoitajamitoituksesta

6.2.2020

Yhteiskunnan sivistystason mittaa, kuinka se kohtelee ikäihmisiään. Jokainen vanhus on hyvän hoidon ja hoivan arvoinen. Niin yksin omassa kodissaan, ikääntyvän kumppaninsa kanssa tai tehostetun palveluasumisen yksikössä asuvalla on oltava oikeus arvokkaaseen vanhuuteen.

Lue lisää
Katrin kynästä: Perhevapaauudistuksen päälinjat selvillä

5.2.2020

Lasten ja perheiden hyvinvointi on Keskustalle panostuskohde. Sitouduimme myös vaalien alla tähän tavoitteeseen. Hallitus onkin varannut 25 miljoonaa euroa oman osuutensa kattamiseen.

Lue lisää
Katrin kynästä: Runebergin päivä

5.2.2020

Tänään vietettiin Runebergin päivää, kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivän muistoksi.

Lue lisää

Katrista matkan varrella sanottua

"Olen tuntenut Katrin pitkän aikaa ja todennut, että Katri tuntee aatteensa. Katri toiminut hyvin keskustan varapuheenjohtajana. Pyydän kaikkia mukaan tekemään Katrista puheenjohtajaa, hän on sosiaalinen ja aktiivinen. Suurta sydäntä sivistyksen ja ihmisyysaatteen puolesta on se mitä keskusta ansaitsee." 

Ibrahim Abdihamiid Ismail Ibrahim Abdihamiid Ismail
» Lue lisää kommentteja Katrista